БНТ World პირდაპირი ეთერი

სატელევიზიო არხი:БНТ World

ქვეყანა: ბულგარეთი

კატეგორია: საზოგადო

4.6 / 5

6 ხმა

БНТ World უყურეთ სტრიმინგს პირდაპირ ეთერში

БНТ Свят е международен сателитен телевизионен канал на Българската национална телевизия, предназначен основно за българите, живеещи в чужбина.

Първото излъчване на програмата е на 2 май 1999 г. под името „ТВ България“, което не бива да се бърка с кабелния канал „България Кабел“, понякога изписван и като България ТВ. Първият програмен директор на „ТВ България“ е Агнеса Василева. В началото програмата стартира с повторения на най-доброто от фонда на БНТ, на български игрални филми и на музикални програми. Музикалният сигнал на канала „Я кажи ми облаче ле бяло“ е записан специално от Теодосий Спасов.

ქვეყნები

  • КИС 13 е български телевизионен канал. Програмата стартира през 1994 г. в Русе като канал на русенската мрежа КИС . През 2004-та година се отделя от мрежата и започва своето

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Тянков ТВ е български музикален канал. Започва излъчване на 1 юни 2007 година. Излъчва предимно българска народна музика. Централата на телевизията е в пловдивското село Тополово.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Българска Християнска Телевизия (БХТв) излъчва от 2015 г. Основател на телевизията е евангелския пастор Благовест Белев от Ямбол. Българска християнска телевизия е дългоочаквана

    4.3 из 5

    11 голосов